Skip to product information
1 of 1

Aksesore Albania

REDO Tv Box

REDO Tv Box

Regular price $40.00 USD
Regular price Sale price $40.00 USD
Sale Sold out
Tax included.
Parametrat

* REDo, Android TV Box është një kuti televizive Android

* Është një model i popullarizuar dhe është ndër zgjedhjet më të mira të blerësve

* Kjo është kryesisht për shkak të specifikave të pabesueshme të larta që premton të ofrojë.

* Duhet të themi se performanca është mjaft e mirë në krahasim me android box-et  e tjera.

* Mbështet WiFi Dual Band 5 GHz, gjë që është mjaft mahnitëse për t’u parë në këtë kuti televizive me buxhet të ulët.

* Gjithashtu, REDO funksionon me një procesor të fuqishëm Amlogic S912 dhe 4/8 GB RAM DDR3. 

* Vjen me Android 13

View full details