Skip to product information
1 of 3

Aksesore Albania

Tharëse Profesionale

Tharëse Profesionale

Regular price $42.00 USD
Regular price Sale price $42.00 USD
Sale Sold out
Tax included.

Të gjithë meritojnë një tharëse flokësh aq të zgjuar sa janë dhe kjo tharëse flokësh me 3 shpejtësi është e vetmja! Kjo tharëse shumë e lehtë me teknologji jonike siguron kohë të shpejtë tharjeje dhe ndihmon në reduktimin e kërcitjes për një fryrje të butë dhe me shkëlqim. Të gjitha pa nxehtësi ekstreme, duke ju mbajtur ju dhe klientët tuaj flokët super të shëndetshëm. Plus 5 bashkëngjitje magnetike për të arritur stilin tuaj perfekt. Urime pantallonat e zgjuara për gjetjen e një marrëveshjeje kaq të mirë në mashtruesin më të fundit Dyson Supersonic. Kombinoje atë me furçat tona të rrumbullakëta jonike për përvojën më të mirë të tharjes.

 

Përfitimet:
E shkëlqyeshme për të gjitha llojet e flokëve me onde, kaçurrela ose të drejta
Teknologjia jonike fryn miliarda jone negative në flokë për të mbyllur kutikulën dhe për të reduktuar kërcitjen
Kontrolli inteligjent i temperaturës rregullon nxehtësinë për të mbrojtur flokët tuaj dhe për të parandaluar dëmtimin
Motori dixhital 110,000 RPM me efikasitet të lartë krijon një rrjedhje të fortë ajri dhe kohë të shpejtë tharjeje
1600 Watts 110V
3 shpejtësi dhe 3 cilësime të nxehtësisë (e lartë, e mesme dhe e ulët)
Ultra e lehtë dhe e ekuilibruar
Kordoni i gjatë 8'
Pesë bashkëngjitje magnetike për opsionet e stilimit duke përfshirë; shtojcë fluturuese, shpërndarës, dy përqendrues dhe një volumizues

View full details