Skip to product information
1 of 6

Aksesore Albania

FuturePro Smartwatch

FuturePro Smartwatch

Regular price $80.00 USD
Regular price $89.00 USD Sale price $80.00 USD
Sale Sold out
Tax included.
Ngjyra

Vjen me teknologji të avancuar të rrahjeve të zemrës 24/7, oksigjen në gjak, monitorim të modalitetit sportiv 24 orë në ditë
Vjen gjithashtu në madhësinë e ekranit të plotë HD 1,32 inç
E mban pajisjen tuaj aktive për rreth 20 ditë me karikim një herë
Projektuar me qëllim për të përmirësuar shëndetin dhe rutinën e njeriut
Shoqërues i përsosur për aventurat tuaja nënujore

View full details